Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Magunkról » Hírek, események

Hirek a Nissan világából

BEMUTATKOZIK: A NISSAN GT-R NISMO
2013-11-25
-- A Nissan GT-R Nismo csatlakozik a Nissan GT-R 2014-hez --
  • A világon elsőként bemutatkozik a Nissan legendás GT-R-jének versenyautók által ihletett változata.
  • 600LE (441kw) a lenyűgöző teljesítmény érdekében
  • Továbbfejlesztett légellenállási jellemzők segítségével további 100kg leszorító erőt ér el 300 km/h-nál, ezzel kivételesen jó úttartást biztosítva.

Rekordok dőltek meg és álmok váltak valóra az új Nissan GT-R Nismo megjelenésével. A versenyre termett modell a „gyárilag hangolt" szuperversenyautóknál megszokott dinamikát nyújtja forradalmian továbbfejlesztett légellenállási jellemzők és hihetetlenül pontos kezelhetőség mellett. A Nissan GT-R eddig is az autósvilág egyik legnagyobb teljesítményű szuperautói között szerepelt, és most a Nissan, a márka motorsport specialistájának, a Nismonak több évtizedes versenytapasztalatára építve kifejlesztette a felülmúlhatatlan Nissan GT-R-változatot.

A Nissan GT-R Nismo exkluzív stílusa a versenyzőknél hosszú ideje kialakult filozófiát követi: a forma a funkcionalitás után következik. Az autóba épített számtalan, a motorsport ihlette technológia javítja az autó teljesítményét az optimalizált légellenállás, felfüggesztés és hajtáslánc segítségével, így ez a jól kiegyensúlyozott jármű otthonosan mozog az utakon és a versenypályán egyaránt.

A Nissan GT-R Nismo 2014. februárjának vége felé lesz elérhető Japánban, az Egyesült Államokban és Európában pedig 2014. későbbi hónapjaiban lesz kapható.

A Nissan elnök-vezérigazgatója, Carlos Ghosn szerint ez a valaha készült leggyorsabb Nissan GT-R. „A 7:08.679 másodperces köridővel joggal mondhatjuk, hogy a Nissan GT-R Nismo* tartja a tömeggyártásra szánt autók rekordját a Nürburgring Nordschliefe-n, ami a teljesítmény etalonjának számít."
578 alkalommal olvasva
Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.