Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Magunkról » Hírek, események

Hirek a Nissan világából

NISSAN GT-R 2014
2013-11-25
  • Újrakalibrált felfüggesztés a kifinomult vezetési élmény és jobb úttartás érdekében
  • Továbbfejlesztett karosszéria LED lámpás technológiával, egyedi első- és hátsó kialakítással
  • Prémium minőségű utastérbelső továbbfejlesztett minőségi és kárpitválasztékkal

A Nissan GT-R fejlődése sosem ér véget.  A Nissan emblematikus sportautója új értelmet ad a vállalat „Innovation that excites" jelmondatának. A 2014-ben bemutatásra kerülő új modell ugyanis új szintre emeli a kifinomultságot anélkül, hogy az a teljesítmény rovására menne.


A Nissan GT-R 2014-es modelljének értékesítése Japánban kezdődik december 2-án, majd ezt követik a Nissan márkakereskedések a világ többi piacán.

A Nissan GT-R 2014-es modellje kényelmesebb rugózást biztosít, kifinomultabb kialakítást és irigylésre méltó anyagminőséget kínál a nagy „GT" szellemének megfelelően, és mindez lélegzetelállító teljesítménnyel és úttartással párosul. Az autó „többdimenziós teljesítménye" azt jelenti, hogy a vezető az utolsó részletig kiélvezheti a GT-R lehetőségeit, legyen szó a kanyarok bevételéről egy kacskaringós hegyi úton, vagy autópályán illetve városi környezetben való vezetésről.

Prémium hatású külső- és belső formatervével a Nissan GT-R 2014 kifinomult vezetési élményt kínál, és tökéletesen megtestesíti a Nissan márkafilozófiáját: „Innovation that excites"
594 alkalommal olvasva
Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.