Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Magunkról » Hírek, események

Hirek a Nissan világából

ÚJ LIMITÁLT SZÉRIÁS NISSAN QASHQAI PREMIER - LEGYEN ÖNÉ ELSŐKÉNT AZ ÚJ GENERÁCIÓS CROSSOVER
2013-11-26
  • A különleges kiadás első, exkluzív gyártási szériája kizárólag meglévő ügyfeleink számára elérhető
  • Csak 2007 darab készül, az eredeti, úttörő crossover bevezetési évének tiszteletére
  • A kiváló felszereltség jól mutatja a Nissan innováció és élmény iránti elkötelezettségét
  • A prémium jellemzők között megtalálható a továbbfejlesztett Nissan Aktív Biztonsági Pajzs, a 360 fokos parkolókamera és a NissanConnect is
  • December 31-e után mindenki számára elérhető.
 
A crossoverek új generációjának érkezését a Nissan egy különleges, új modellel, a limitált szériás Qashqai Premierrel teszi emlékezetessé. A Nissan eredeti crossoverjének 2 millió vásárlóját egy egyedülálló ajánlattal szeretné meglepni: az új változatra a jelenlegi ügyfeleknek elővásárlási joguk van 2013. december 31-ig.
 
Mindössze 2007 darab áll rendelkezésre azon Nissan-tulajdonosok számára, akik élvezni szeretnék az új Qashqai exkluzív élményét. Minden autó egyedi, sorszámozott emblémával van ellátva, így az új generációs Qashqai legelső tulajdonosai garantáltan helyet kapnak a Nissan történelemkönyvében.
 
A vadonatúj Qashqai leleplezésére mindössze két héttel ezelőtt került sor; ez volt az első alkalom, amikor a nagyközönség is megcsodálhatta merész formáit és továbbfejlesztett, prémium minőségű technológiai felszereltségét.
 
A limitált szériás Nissan Qashqaiból mindössze 2007 darab gördül majd le a gyártósorról, emléket állítva ezzel az eredeti Qashqai, az első tömeggyártású crossover kibocsátási évének.
 
Csúcsminőségű műszaki jellemzők és egyedi felszereltség
A választék csúcsmodelljének számító Teknából továbbfejlesztett, limitált szériás Premier újabb példa a Nissan szenvedélyes elkötelezettségére a megfizethető technológia és merész formatervezés terén.   
 
A Premier Limited Edition egyedülálló felszereltségéhez tartozik a különleges, részben bőr, részben Alcantara kárpitozás, a sötét színű tetőkárpit, a választható sötét színű szőnyegek, a króm oldalsó küszöbök, első kiegészítő szegély és csomagtartó-díszléc, valamint a különleges, Premier feliratú lábtámaszok. A világos bőr és Alcantara belső éles színkontrasztot nyújt a fekete szőnyeggel és fekete tetőkárpittal, emellett minden modell sorszámozott emblémával rendelkezik.
 
A Premier Limited Edition alapfelszereltségként tartalmazza a Teknánál megszokott dizájnelemek és technológiai jellemzők széles körét. A külső megjelenésnek különlegességét emelik a 19 colos könnyűfém keréktárcsák, a kategóriában elsőként alkalmazott Bi-LED fényszórók és a tetősínek. Az utastér felszereltségéhez tartoznak az elektromosan állítható ülések, az új NissanConnect és az üveg panorámatető.
 
A Nissan korszerű Aktív Biztonsági Pajzsa szintén az alapfelszereltség része, korszerű technológiai jellemzők széles körének kínálatával, mint például: első vészfék, éberségfigyelő rendszer, közúti jelzések felismerése, sávelhagyás-jelzés, holttér-figyelmeztetés, mozgó tárgy észlelése és automata távolsági-fényszóró kapcsolás.
 
A Premier Limited Edition Qashqai négy színben választható: gyöngyház fehér, éjlila, metál fekete és metál piros. Valamennyi Premier Limited Edition modell meghajtását 1.6 dCi motor biztosítja, és az alapfelszereltség része a Nissan korszerű ALL-MODE 4x4-i rendszere is.
 
 
Az új generációs Qashqai - megérkezett a crossoverek második generációja
A Nissan a Qashqai Premier Limited Edition modellel ünnepli innovatív, második generációs crossoverjének piaci megjelenését.
 
Az alapjaiban újratervezett Qashqai-t úgy alakították ki, hogy megfeleljen az új generációs crossover vevői minden igényének. Az új autó minden egyes részletét újraálmodták és újraalkották tervezői - kezdve a tágasabb, jobb minőségű anyagokból készült, praktikusabb kialakítású utastértől az utasok védelmét új, magasabb szinten biztosító, prémium technológiákig.
574 alkalommal olvasva
Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.