Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Magunkról » Hírek, események

Hirek a Nissan világából

IDX FREEFLOW és IDX NISMO: Az ötlettől a megvalósulásig
2013-11-27
- Két ugyanolyan felépítésen alapuló, mégis merőben eltérő Nissan tanulmányautó demonstrálja,
hogyan száll szembe a közös alkotás, az úgynevezett „co-creation" az autótervezés hagyományaival -

A Nissan bemutatott két, egymástól gyökeresen eltérő tanulmányautót, melyek megalkotásában a termékfejlesztés egy új megközelítése játszotta a főszerepet. A modellek új megvilágításba helyezik az eredetiség fogalmát.

A 2013-as Tokiói Autószalonon a Nissan standján bemutatott IDx tanulmányautók esettanulmányok. Az első egy hétköznapi életmód-orientált modell: az IDx Freeflow. A második a jövő egy ultrasportos modellje, az IDx NISMO, amely tökéletesen olyan, mintha közvetlenül egy autószimulátorból került volna elő.


Az IDx NISMO és az IDx Freeflow demonstrálják a Nissan friss és innovatív termékfejlesztési módszereit. A vállalat célja az izgalmas ötletekkel felvértezett, fiatalabb ügyfelek bevonása az általuk vágyott autó megépítésébe, hogy tökéletesebben elégíthesse ki a generáció igényeit.

A közös alkotáson alapuló termékfejlesztés a fogyasztók közreműködésére épül. A „digitális bennszülöttek", az 1990 után született generáció áll a középpontban, hiszen az ő visszajelzéseiket építik be az alkotás folyamatába. A Nissan úgy gondolja, hogy ez a megközelítés a közeljövőben már élesben is bevethető lehet.

A közös alkotási tevékenység révén került sor a két, egyedi identitással bíró IDx tanulmányautó kifejlesztésére, melyek megfelelnek az autók létrehozásában együttműködő, főként digitális bennszülöttekből álló közösség értékeinek, preferenciáinak és eredetiség iránti vágyának.
623 alkalommal olvasva
Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.