Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Magunkról » Hírek, események

Hirek a Nissan világából

AZ ÚJ NISSAN NOTE ELNYERTE A „SAFETYBEST 2013" CÍMET FORRADALMIAN ÚJ AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS TECHNOLÓGIÁJÁVAL
2013-12-23
  • Az AUTOBEST évente odaítélt „SAFETYBEST" díját 2013-ban az új Nissan NOTE kapta
  • A díjjal minden évben az Európa fejlődő piacain legjobbnak bizonyuló autógyártókat jutalmazzák
  • A Nissan forradalmi Aktív Biztonsági Pajzsa figyelmezteti a vezetőt az úton rá leselkedő potenciális veszélyekre
Ünnepi hét ez a Nissan számára, mivel az AUTOBEST idén neki ítélte a „SAFETYBEST 2013" díjat. A fejlett biztonsági rendszerek alkalmazásáért járó elismerést a Nissan az új Nissan NOTE-ban bemutatkozó Aktív Biztonsági Pajzsáért kapta.
 
Ilia Seliktar, az AUTOBEST zsűrijének elnöke a következőket mondta: „Nagy örömmel ítéltük oda a Nissan NOTE-nak a »SAFETYBEST 2013« díjat innovatív Aktív Biztonsági Pajzs rendszeréért. Ez az első alkalom, hogy ilyen fejlett biztonsági rendszert kínálnak a B szegmensbeli kisautók vásárlói számára, ezért ez igen jelentős lépés a népszerű szegmens biztonságának fokozása felé."
 
A SAFETYBEST díjjal a járműbiztonság területén elért új eredményeket jutalmazzák. A döntőbizottságot lenyűgözte az új Nissan NOTE Aktív Biztonsági Pajzs rendszere.
 
Dan Vardie, az AUTOBEST elnöke a következőket tette hozzá: „Idén a Nissan Aktív Biztonsági Pajzsa azért keltette fel a bizottság figyelmét, mert a már működő technológiákat ötvözve a kisautók szegmensében eddig soha sem látott biztonságot nyújt. Ez az egyszerű, mégis hatékony megoldás jelentős előrelépés a Nissan NOTE számára, amely a versenytársak elé is követendő példát állít."
 
Nissan Aktív Biztonsági Pajzs
Az új Nissan NOTE az első olyan Európában forgalmazott Nissan, amely az Aktív Biztonsági Pajzs technológiát alkalmazza.
 
 
A három fejlett rendszert összekapcsoló Nissan Aktív Biztonsági Pajzs intelligens másodpilótaként segíti a sofőrt abban, hogy minden helyzetben a legjobb döntést hozza meg. A rendszer a sávelhagyás-jelzést, a holttérfigyelést és a mozgó tárgyak észlelését ötvözve első alkalommal nyújt prémium technológiát a kisautók szegmensében.
 
Valódi mérnöki innováció teszi lehetővé, hogy az Aktív Biztonsági Pajzs mindhárom funkcióját egyetlen, nagy látószögű kamera jelei alapján vezérelje. Sőt mi több, a Nissan a kamera kedvezőtlen körülmények közötti használatára gondolva, intelligens mosó- és szárítórendszerrel gondoskodik róla, hogy a kameralencse mindig tiszta legyen.
 
Szintén e modellben mutatkozik be a Nissan elismert 360 fokos parkolókamerája, amely a vezető számára lenyűgöző felülnézeti képet jelenít meg az autóról, így stresszmentessé teszi a tolatást.
 
A 360 fokos parkolókamera és a Nissan Aktív Biztonsági Pajzs egyaránt csatlakozik az új NOTE fejlett NissanConnect navigációs-, Bluetooth- és audiorendszeréhez. Kihasználva a 14,70 cm-es átmérőjű érintőképernyő által biztosított lehetőségeket, a legújabb rendszer a Google® „Send to Car" navigációs szoftverét is tartalmazza, amellyel az otthon megtervezett útvonalak is közvetlenül letölthetők az autó rendszerére. A további elérhető szolgáltatások közé tartoznak még a Google® Points of Interest (POI) kereső, az aktuális üzemanyag-árak, valamint repülőgépjáratokkal és időjárással kapcsolatos információk.
1779 alkalommal olvasva
Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.