Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Modellpaletta » juke
Új- és tesztautó kereső
 ajánlatkérés
 tesztvezetés
Típus:
Vételár:

HA AZ AKARAT MEGVAN...

Ugorj az ismeretlenbe, a kis Nissan crossoverrel: igazi energiabomba városi fiataloknak. Testtömeg-indexe tökéletes a nagyvárosi fürgeséghez, adrenalinnal telve, mindig készen áll egy kis szórakozásra.

VEDD FEL AZ IRAMOT

Hölgyeim és uraim, ez itt a formatervezés forradalma! A sportos stílus és a szabadidő-autók lendületes megjelenése most a dinamikus erő jegyében egyesül. Vess egy pillantást a magas övvonalra és a széles kerékívekre: ez a forma uralja a várost!

KAPCSOLJ FEL

A vezetőülésben add át magad a kupészerű ívek és a motorkerékpárok által inspirált konzol látványának: a belső tér minden részlete a végletekig kidolgozott.

PRÓBÁLD KI

Kezdd normál módban, melegíts be öko-módban, majd kapcsolj sportmódba, hogy további izgalmakat élhess át és megismerd a határozottabb irányítást: A Nissan dinamikus ÜZEMMÓD VEZÉRLŐJE (Dynamic Control System) kitolja a határokat.

Indulhat a szórakozás

Az összes vezetési mód, valamint a fojtószelep-vezérlés, nyomaték és sebesség egyértelmű, egyszerű, valós idejű megjelenítése.

Használd ki teljes szélességében

Egy teljes értékű ötajtós csapotthátú egy sportautó teljesítményével: a JUKE-nak meg sem kottyan a terhelés.

Frissítsd fel a levegőt

Fűtés- és hűtésszabályzás öko-módban: optimalizáld a friss levegő keringetést az utastérben, a légkondicionáló túlzott terhelése nélkül.

Vedd Szűken

A különlegesen érzékeny JUKE kedveli az éles kanyarokat. A Nissan nyomatékivektorszabályozó rendszerének köszönhetően az akadályok lehetőségekké alakulnak át. Egy kisebb csomag kombinálva a Nissan továbbfejlesztett ALL -MODE 4X4 nyomatékátirányítási rendszerével kiemelkedő kanyarképességet, meglepő agilitást és biztos kezelhetőséget nyújt a kihívást rejtő helyzetekben.

Kapcsolattartás

A JUKE-kal könnyű jól kijönni. Kanyarodás közben az autó figyeli a kanyarvételi szöget, a pedálerőt és a kerék sebességét, és ezek alapján növeli a külső kerékre JUTÓ teljesítményt, így elősegíti a várható haladási irány pontos tartását.

Vedd könnyedén az akadályokat

A JUKE kiemelkedő kezelhetőségével és formabontó stílusával magabiztosan indulhatsz a városba: jobb kilátás és magasabb hasmagasság segít át a kátyúkon.

Ne vesztegesd az időt

Semmi sem állhatja UTAD a JUKE kiemelkedő kezelhetőségének és szupersportos kanyarodási képességeinek birtokában.

Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.