Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Modellpaletta » micra
Új- és tesztautó kereső
 ajánlatkérés
 tesztvezetés
Típus:
Vételár:

VÁROSI HATODIK ÉRZÉK – NISSAN MICRA

Miért bonyolítaná életét a városban, amikor a MICRÁVAL egyszerűbbé is teheti? Érkezzen pontosan. Mindig lássa át, hogy mi merre van. Ellenőrizze, megfelelő méretű-e a parkolóhely, ahová be szeretne állni. Egyszerűen csak autózzon kényelmesebben. Intuitív, interaktív: A MICRA a város szakértője. Mint egy valódi ínyenc, aki mindig tudja, hol vannak a legjobb éttermek. Vagy egy idegenvezető, aki mindig tudja a legrövidebb utat. A MICRA segít Önnek, hogy a városi közlekedés a lehető leggördülékenyebb legyen. Mi a Nissannál, autóinkat mindig az Ön igényeihez mérten tervezzük. Ez alól az új Nissan MICRA sem kivétel. Minden újítás célja, hogy újabb és újabb akadályokat gördítsen el a városi közlekedés elől. A Micrával olyan a közlekedés, mintha Ön egy hatodik érzéknek is a birtokában lenne. Így Ön együtt haladhat a város sodrásával, nem pedig azzal szemben. Egyszerűbbé teszi a városi vezetést. Az új Nissan MICRA.

GYORS ÉS KÉNYELMES KÖZLEKEDÉS

Ösztönösen mozgékony, könnyed fordulékonysággal a MICRA tökéletesen alkalmazkodik a városhoz. Új és friss megoldásokkal láttuk el, hogy minden gondtól megkímélje az utasokat: könnyebb és fürgébb, biztonságosabb és okosabb navigációs rendszerrel, kompakt kialakítással és tágas belső térrel. A parkolást megkönnyítő parkolóhely-felmérő rendszer és a szűk fordulókör lehetővé teszi, hogy a városi nyüzsgésben könnyedén közlekedő új MICRA legyen az Ön hatodik érzéke.

KÖRNYEZET-(ÉS PÉNZTÁRCABARÁT)

A MICRA környezet- és pénztárcabarát, hiszen a könnyű, kompakt 1.2 literes, 80 lóerős Pure Drive motorok manuális váltóval 5 liter benzint fogyasztanak 100 kilométeren, és a MICRA osztályában a legalacsonyabb (mindössze 115 grammos) CO2-kibocsátást produkálják. A MICRA így még többet nyújt a városi élet megkönnyítése érdekében.

NYÍLT TÉR

A városban a hely drága kincs, de a MICRÁBAN bőven rendelkezésre áll. Kompakt és áramvonalas külső kialakítása a belvárosi forgataghoz illeszkedik, míg a szellős, párnás, kényelmes belső tér meglepően tágas. A nagyobb autókra jellemző belső tér, valamint a hátsó ülések lehajtásával még nagyobbá alakítható csomagtartó több csomagot képes befogadni, mint valaha is gondolná. Továbbá a MICRA az osztályában az egyik legcsendesebb, az üveg napfénytetőn keresztül pedig lenyűgöző a kilátás.

FIGYELMES TÖRŐDÉS

Ha az élet egyszerűbbé varázslásáról van szó: a MICRA egyedülállóan intelligens és alaposan átgondolt technológia, a hasznos megoldások és az okosan megtervezett részletek a városi közlekedést jóval egyszerűbbé és sokkal élvezetesebbé teszik. Mivel a praktikus tárolóhelyek kapacitása hatalmas, Önnek nem kell többé a mobiljára, golyóstollra, parkolójegyre, cukorkára, váltócipőre vagy bármilyen egyéb hasznos tárgyra vadászni a gépkocsiban. Ha pedig még több helyre lenne szüksége – bármikor előre döntheti a hátsó üléseket és a gépkocsi hátsó tere egy síkplatós csomagtartóvá válik.

Parkoljon le. Végtelenül egyszerű

Bemutatjuk az Ön új parkoló-asszisztensét... Álljon a parkolóhely elé. A rendszer megméri a távolságot. A berendezés szerint elegendő a hely? A hátsó parkolássegítő érzékelők segítségével tolasson be. És ha a rendszer szerint kicsi a hely? Máris kereshet egy nagyobbat.

ÉREZZE AZ UTAT

A városi utcákra termett MICRA mindig tudja az utat – különösen az optimális hangminőséget, biztonságot és kommunikációs lehetőségeket nyújtó Nissan Connect rendszer segítségével. Játssza le kedvenc zenéit iPod-járól, iPhone-járól vagy saját válogatás CD-jéről*. Hallgasson rádiót és közlekedési jelentéseket egyszerre, vagy beszélgessen barátaival a Bluetooth™ kihangosítón keresztül... eközben a Nissan Connect érintőképernyős navigációs rendszer könnyedén a cél felé irányítja. A nagyképernyős 3D/2D térkép – automatikus ránagyítással, hangnavigációval, POI érintőképernyővel, internetes radarés térképfrissítésekkel. MICRÁJÁVAL gond nélkül vághat át az utcák útvesztőjén.

GONDOSKODÁS ÉS KÉNYELEM

A kényelem érdekében a legapróbb részletekig kidolgozott, legmodernebb technológia egy karnyújtásnyira van Öntől – audiorendszer, bőrbevonatú kormánykerék, szigetelt műszerfal és sebességtartó automatika. A Nissan Connect rendszer és a vezetési információkat a kormány mögött megjelenítő kijelző alatt elhelyezett automatikus légkondicionáló rendszer nem mindennapi kényelmet biztosít. A többfunkciós pontmátrix-kijelző mutatja a fogyasztást, a hatótávolságot, a külső hőmérsékletet és a parkolóhelyek méreteit, amennyiben ezt az opcionális tartozékot Ön megrendelte. A MICRA emlékezteti, hogy kapcsolja be a fényszórót, ezenkívül utasai örömére személyes üzeneteket is beprogramozhat.

SZŰK FORDULÓKÖR

Az okos tervezési ötletekben bővelkedő MICRÁNAK az osztályában az egyik legszűkebb a fordulósugara (mindössze 4,65 m), mindemellett pedig a nagyszerű kilátásnak köszönhetően még könnyebben veheti vele a szűk kanyarokat. A motorháztető és a fényszórók feletti hasznos és széles látótér kiváló rálátást enged az útra, így a városi körutazások során még kényelmesebb a manőverezés.

ELSŐ A BIZTONSÁG

Az utcai közlekedést biztonságossá tenni – ez a MICRA tervezőinek hitvallása, akik a külső-belső védelemre egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek. A könnyebb kialakítású motor és tető csökkenti a fogyasztást, ugyanakkor a gépkocsi is könnyebben kezelhető. Az előre nem látható esetekre a legmodernebb ESP rendszer áll készenlétben: többek között az ABS és más fékezésszabályzó funkciók alapfelszerelésnek számítanak minden modell esetében. Továbbá a 6 légzsák, az 5 fejtámla, a sebességtartó és sebességhatároló automatika (Acenta és Tekna felszereltség) maximális stabilitást és védelmet biztosít az előre nem látható helyzetekben.

Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.