Duna Autó Zrt.

Nissan márkakereskedés és márkaszerviz

H-1037 Budapest, Zay utca 24.
Szalon tel.: +36 1 801 4131
email írása »

Szerviz tel.: +36 1 801 4111


KAPCSOLAT »

Nissan nyitóoldal » Modellpaletta » pathfinder
Új- és tesztautó kereső
 ajánlatkérés
 tesztvezetés
Típus:
Vételár:

ÖNÉ A LEHETŐSÉG, HOGY PRÓBÁRA TEGYE.

Néhány gyártó azt szeretné Önnel elhitetni, hogy a négykerékmeghajtás csak az erőről szól. Nekünk azonban másak a tapasztalataink. Mi úgy hisszük, hogy a 4x4 éppúgy jelent egyfajta gondolkodásmódot, mint a belőle így kinyert erőt. Egy olyan gondolatot, melyet immár 50 éve képvisel a 4x4 tervezésben, gyártásban és vezetésben. Ma ez az elképzelés a mindennapi gyakorlat része műhelyeinkben. És a legintelligensebb négykerékmeghajtású autóinkban. Melyek bármilyen helyzethez képesek alkalmazkodni és bármilyen problémát képesek megoldani, legyen az hétköznapi vagy rendkívüli. Bennünk megvan a tapasztalat. 4x4-eseinkben megvan az intelligencia. Öné a lehetőség, hogy próbára tegye. Mindent, amit megérintünk, megVÁLToztatunk. Amit pedig megVÁLToztatunk, igyekszünk jobbá és a Nissanra jellemzővé tenni. A Pathfinder egy erőteljes terepjáró és egy megdöbbentően sokoldalú hétüléses családi autó meglepő egyesítése, amely intelligens módon felkészült arra, hogy segítsen Önnek élménydús életre VÁLTani.

INTELLIGENCIA OKOS KIVITELEZÉSBEN.

Az új Pathfinder Platinum Special Versionben új értelmet nyer a Pathfinderek „meg tudom csinálni” karakterének stílusa. A Pathfinder Platinum egyedi újítása a metál feketebors szín, mely a Pathfi nder széles kiállását hangsúlyozza, s melyből kiemelkednek a fegyverszürke 17 colos könnyűfém keréktárcsák, első rács, tetőtartó, fellépő, oldalsó tükrök és kilincsek.

KÖZELEBB A TERMÉSZETHEZ

Ki lesz a nyertese a következő hétfői „mit csináltál a hétvégén” versenynek? A Pathfinderrel Ön első helyen fog állni a startnál. Újfajta tevékenységek kipróbálása, új helyek felfedezése, új barátok és az élmények megosztása másokkal – minderre a lehető legjobban fel lesz készülve. A Pathfinder ALL MODE 4x4 összkerékhajtási rendszere és a független kerékfelfüggesztés az agilitás és erő érzetét adja még a legkeményebb terepen is. Nem kell azonban letérnie az útról ahhoz, hogy lelkesen autózhasson; lehet, hogy éppenséggel az fogja feldobni, hogy a műholdas navigációt használva könnyedén eligazodik a városi egyirányú utak rengetegében. De miért csak imponálni akar a barátainak az átélt kalandokkal? Vigye őket magával, és együtt sokkal jobb történeteket mesélhetnek majd.

KÉNYELMES TÁRS EGY NEHÉZ VILÁGBAN

A belső éppoly előkelő, mint a külső. A Pathfi nder Platinumban az egyedi vajszínű kárpitozást a fényes mogyoróbarna központi és oldalsó kezelőpultok egészítik ki. Választhatja azonban a teljes grafi t színű kárpitozást is. A Pathfinder Platinumot végül az intelligens indítókulcs, a Xenon fényszórók, az elektromos tetőablak és az elkülönítve szabályozható első és hátsó légkondicionálás teszi teljessé. A DVD-alapú műholdas navigációs rendszerrel és a hátsó színes parkolókamerával pedig további, eddig nehézségeket jelentő feladatok válnak kényelmessé. Mindegy, merre jár, egész úton élvezheti a Pathfi nderbe külön tervezett Bose premium audiorendszer élethű hangzását. A Pathfinder hét ülése 64 különféle változatban rendezhető el -hetekig is eltarthat, amíg mindegyiket kipróbálja. Csak húzzon meg egy kart, és a második sor ülései külön-külön billenthetők előre. A harmadik üléssorban szintén egyenként billenthetők előre az ülések, és mindkettőt lehajtva, könnyen rakodható, sík padlójú, hatalmas csomagtér áll rendelkezésre. Akár a család csomagjairól, sporteszközökről vagy camping-felszerelésről legyen szó, a Pathfinder bármelyiket képes elnyelni. MA MELYIK VARIÁCIÓT VÁLASSZUK?

TELJES MÉRETŰ ÜLÉS

Akár a hegyekbe kirándul, akár csak a szokásos iskolai kört teszi meg, a Pathfinderben mindenki otthon érezheti magát. A különlegesen finom kivitelű kárpitozással, a hét teljes méretű üléssel valódi luxust és kényelmet kínál hét fő részére, és mögöttük még a csoma goknak is marad hely. Ha kezei le vannak foglalva, csak egy érintés az ajtókezelő gombon, s a jármű máris nyitva van. nem szükséges felnyitni a csomag térajtót, mert a hátsó szélvédő külön is nyitható.

NAGY ÉS MÉGIS KICSI

Ha egyszer a Pathfinder ilyen tágas 4x4-es autó, nem jelenti ez azt, hogy nehézkesen vezethető? Egyáltalán nem! Először is, rövidebb, mint sok családi kombi, és keskenyebb, mint a hétüléses egyterűek többsége, így kisebb útfelületet foglal el, mint gondolná. A parkolás ugyancsak meglepően könnyű, hiszen a magas üléshelyzet kiváló körkörös kilátást eredményez, ráadásul még tolatókamerát is rendelhet.

SEMMIT NE HAGYJON HÁTRA

A Pathfinder csomagtere hatalmas. A második és a harmadik sorban lévő ülések, valamint az első utasülés előrebillentésével egészen 2,8 m hosszúságú rakodótér nyerhető. A rakodótér padlója teljesen sík, így a csomagok könnyedén helyezhetők be és vehetők ki.

ALL-MODE 4x4

Mi is az ALL-MODE 4x4? Intelligens, elektronikus négykerékhajtás-rendszer, amely a Nissan több mint 50 évnyi 4x4-es tapasztalatait hasznosítja, hogy ideális körülményeket teremtsen a biztonságos vezetéshez, bármilyen útfelületen. A műszerfalon elhelyezett, egyszerűen működtethető forgókapcsolóval négyféle hajtásmód közül választhat.

FOKOZOTT BIZTONSÁG

Mi történik, ha a sarkon befordulva egyszer csak az útjába kerül valami? A Pathfinderrel simán megállhat. Az ABS-rendszer még vészfékezéskor is megakadályozza a kerekek blokkolását, így kormányzással még kikerülheti az akadályt. Az elektronikus fékerő-elosztó rendszer (EBD) úgy szabályozza az első és a hátsó fékekhez kivezérelt nyomást, hogy az adott útviszonyok között optimális legyen a fékhatás.

BÁRMERRE MEHET, BÁRMIT CSINÁLHAT

Induljon pozitív hozzáállással minden útra! A Pathfinder könnyen vezethető, erőteljes, belül hatalmas, kívül meglepően kompakt felépítésű, így szinte bárhova eljuthat és szinte bármit végrehajthat vele. A Pathfinder ötvözi a 4x4-esek keménységét és erejét az ötletes, sokoldalú használható sággal és a most még inkább luxus kialakítású belső térrel. Szálljon be, indítson, és azonnal rendelkezésére áll minden, ami a legkülönfélébb családi kalandozásokhoz szükséges.

AZ INTELLIGENS MEGKÖZELÍTÉS

Ha a jeti felkutatására indul, bölcs dolog a Pathfindert magával vinnie. Az ALL-MODE™ 4x4 hajtás bármilyen útfelületen automatikusan a legjobb tapadást biztosítja. A hegymenet vezérlés és lejtmenet vezérlés rendszerrel pedig bizalommal vághat neki a meredek hegyoldalaknak.

AZ ELEGÁNS ÉRINTÉS EREJE

A Pathfinder nem lomha mozgású, hiszen magas hatásfokú, alacsony károsanyag-kibocsátású 171 LE teljesítményű, 403 Nm nyomatékú turbódízel motor hajtja. A csendes erőforrás megerőltetés nélküli cirkálást, erőteljes gyorsítást tesz lehetővé, míg hatalmas nyomaték-tartaléka akár 3 tonnás utánfutó vontatásához is elegendő.

IZGULNI LEHET, DE AGGODALOMRA NINCS OK

A Pathfinder mindennel fel van szerelve ahhoz, hogy akár közúton, akár terepen izgalmas, de biztonságos legyen vele az autózás. A lehető legrövidebb fékút elérését szolgálja az elektronikus fékerő-elosztó rendszer (EBD) és a Nissan Fékasszisztens (ez vészhelyzetben automatikusan megnöveli a fékrendszerben a nyomást). Az ESP+ (elektronikus menetstabilizáló rendszer) aktivizálja az ABS-t, a kipörgésgátlót és az iránystabilizáló rendszert, hogy a hirtelen kikerülési manőverek során is megőrizhesse uralmát az autó felett.

Elérhetőség | Jogi nyilatkozat | © 2017 Duna Autó Zrt.